Welkom
De juiste bestemming
Toekomstplannen Persoonlijke begeleiding Handige Rekentool In de praktijk Neem contact op
 

VERMOGENS OPBOUW PLAN

Uiteraard wilt u een persoonlijke begeleiding tijdens het opbouwen van een vermogen. Daarom krijgt u een vermogensadvies op maat van de specialisten van Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer. Door deze persoonlijke handelswijze overleggen we samen hoe we het Vermogens-Opbouw-Plan gaan inrichten. Dit plan wordt opgesteld aan de hand van uw persoonlijke doelstellingen en de financiële analyse die door de financieel planner is bepaald. Kortom, het Vermogens-Opbouw-Plan is volledig aan uw situatie aangepast! Bij ons gaat u niet op in de grote massa, maar ontvangt u een gedegen en op maat gemaakt advies!

We begrijpen dat u graag controle en overzicht wilt hebben over uw opbouwplan. Per kwartaal ontvangt u daarom per e-mail een gedetailleerd verslag van uw positie. We controleren bovendien eens per jaar of uw opbouwplan nog aansluit bij de doelstellingen die bij aanvang zijn geformuleerd. Zo blijft u betrokken bij de invulling van uw beleggingsplannen.

Gerbert Klop: "Wanneer een klant aangeeft geïnteresseerd te zijn in het opbouwen van een DoelVermogen, bekijken we in hoeverre de wensen van de klant zijn te verwezenlijken. Er kunnen diverse redenen zijn om een Vermogens-Opbouw-Plan op te stellen, zoals het aflossen van een hypotheek of de aanschaf van een duur product. Dit kan zowel een young professional zijn die een eigen vermogen wil opbouwen, als een 40-jarige die zijn pensioen in eigen beheer wil opbouwen. Onze klanten leggen periodiek een geldbedrag opzij om onder deskundige begeleiding het DoelVermogen op te bouwen."