Welkom
De juiste bestemming
Toekomstplannen Persoonlijke begeleiding Handige Rekentool In de praktijk Neem contact op
 

FINANCIELE PLANNING

Voordat er een integraal financieel advies wordt opgesteld om uw vermogen zo efficiënt te gebruiken, is het verstandig een aantal keuzes te maken. Zo is het van belang om te kijken naar het doel dat u met het geld voor ogen heeft en de gewenste termijn, waarin u het doel zou willen realiseren. Daarnaast zijn het risico dat u wilt lopen en het rendement dat u wenst op te bouwen belangrijke graadmeters voor een nauwkeurige financiële planning. Het nemen van een groter risico kan logischerwijs zorgen voor een hoger rendement.

Samen met de financiële planners van Pullen & Partners bekijkt u de beste planning voor het opbouwen van uw DoelVermogen. Tijdens het intakegesprek worden uw toekomstplannen geïnventariseerd en op grond hiervan een financiële planning opgesteld. Uiteraard betreft dit een flexibele planning die in de loop der jaren kan worden bijgestuurd. Zo kan het zijn dat er een verandering optreedt in uw financiële situatie. Bijvoorbeeld omdat u verhuist en uw hypotheek hierdoor wijzigt of omdat u voor uzelf begint als zelfstandig ondernemer. In dat geval is het mogelijk om, in overleg met onze financieel adviseurs, de planning aan uw wens aan te passen.

Martijn Koremans (erkend financieel planner bij Pullen & Partners): "Op basis van het gesprek dat we met de klant voeren maken we een klantprofiel. We bekijken welke kennis en ervaring onze klanten al hebben met beleggen, hypotheken en sparen. We toetsen hoe belangrijk mensen zekerheid vinden, en of ze bereid zijn bepaalde risico's te nemen. Zo kan iemand een defensief, neutraal of offensief risicoprofiel hebben. Dit leidt uiteindelijk tot een financiële planning, die helemaal is toegespitst op de achtergrond en wensen van de klant. Het mooie van DoelVermogen is dat het een betaalbaar product is, zonder verborgen kosten. Transparantie staat voor ons hoog in het vaandel."