Uw persoonlijke vermogens Regisseur

Wat we vandaag doen is wat het meest er toe doet
Persoonlijke begeleiding en zorg van uw beleggingsportefeuille
Echt beleggen begint met een goed gesprek, u bent van harte welkom bij ons op kantoor
LEES MEER

HOE HOUDEN WIJ DE REGIE

VERMOGENSREGIE

Vermogen is vaak geen doel op zich. Het stelt u in staat om uw (toekomstige) wensen in te vullen. Vermogen dient een vast onderdeel van uw financieel plan te zijn.

Toch blijkt uit een onderzoek van een wereldwijd vertakte vermogensbeheerder dat slechts een klein percentage gebruik maakt van de diensten van een adviseur die vermogensadvies geeft. Eigenlijk best vreemd. Dit onderzoek toont namelijk aan dat klanten die gebruik maken van de diensten van deze adviseur zich zelfverzekerder voelen en het gevoel hebben meer grip te hebben op hun financiƫle toekomst.

VERMOGENSREGISSEUR

Als vermogende ondernemer of particulier bent u vaak omringd door adviseurs met elk hun specialistische expertise. Maar wie overziet het grotere geheel en beoordeelt of de optimale oplossing aansluit op uw wensen en emotionele voorkeuren?

Uw VermogensRegisseur ondersteunt u in de zorg voor het vermogen en adviseert u, met kennis van zaken, om de juiste beslissingen te nemen!

KOSTEN NEUTRAAL

Omdat uw VermogensRegisseur aanvullende werkzaamheden verricht die vervolgens door de vermogensbeheerder niet of beperkter uitgevoerd hoeven te worden, verleend Comfort Vermogensbeheer BV een korting op haar tarieven, welke gelijk zijn aan de kosten van uw VermogensRegisseur.

De waardevolle dienstverlening van uw VermogensRegisseur kost u dus niets extra!

OVER ONS

team img 1

Pullen & Partners

RAAMSDONKSVEER

team img 2

Van der Nat Assurantien

RIJSWIJK NB

team img 3

Pullen & Partners

MADE

team img 4

Uw kantoor aansluiten?

Neem met ons contact op!

SAMEN DE REGIE

Vermogensbeheer

Uw beleggingsportefeuille wordt professioneel ingericht door Comfort Vermogensbeheer BV. Hierbij zijn uw persoonlijke wensen en uw zorgvuldig samengestelde risicoprofiel leidend. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.comfortvermogensbeheer.nl

Depot Bank

Voor het onderbrengen van uw gelden en het verwerken van uw effectentransacties is een depotbank noodzakelijk. Comfort Vermogensbeheer BV werkt met de depotbanken InsingerGilissen en Binck Bank. Bij beide banken heeft u de mogelijkhed om uw portefeuille 24/7 in te zien.

Overleg

Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage inzake de ontwikkelingen binnen uw portefeuille. Tenminste eenmaal per jaar zullen wij een overleg arrangeren tussen u, uw vermogensregisseur en uw persoonlijke vermogensbeheerder van Comfort Vermogensbeheer BV.

CONTACT ONS

CONTACT GEGEVENS

Hebt u vragen? Bel ons dan of neem via e-mail contact met ons op.

088 - 008 13 33

info@vermogens-regie.nl

Ramgatsweg 7a, 4941 VN Raamsdonksveer